Nieuws

Gepubliceerd op: 13 mei 2020

Branchevereniging NL Actief in gesprek met Ministerie van VWS

Sinds 16 maart 2020 zijn alle sportscholen in Nederland gesloten vanwege maatregelen rondom het coronavirus. Onlangs kondigde onze premier Rutte aan dat er langzaamaan versoepeling komt van de coronamaatregelen. Helaas lijkt het nu nog wel even te duren voordat een groot deel van ons sportnetwerk haar deuren mag openen. De streefdatum voor sportlocaties is nu per 1 september 2020 aldus Rutte. Branchevereniging NL Actief is het daar niet mee eens. Zij vinden dat sportlocaties eerder hun deuren moeten kunnen openen. Ze zijn er klaar voor!

Versoepeling van de maatregelen

We doen er gezamenlijk alles aan om het coronavirus in te perken, maar wat zijn we blij dat de maatregelen iets versoepeld kunnen worden. Voor sportlocaties gaat deze vlieger voorlopig nog niet op. Sportscholen zijn er klaar voor vindt NL Actief. Dit maken zij visueel met de volgende video:

#1junisportscholenopen

10 redenen waarom sportlocaties open kunnen

De branchevereniging heeft 10 redenen opgesomd waarom het mogelijk moet zijn voor alle sportlocaties in Nederland om de deuren per 1 juni te kunnen openen. Deze redenen worden besproken met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wij steunen onze branchevereniging. Veel sportlocaties uit ons netwerk zijn er klaar voor!

Bekijk de 10 redenen! 

Stappenteller

Hopelijk kunnen we binnenkort allemaal weer lekker sporten in onze vertrouwde sportlocatie. Blijf in beweging! Een gezonde zaak.

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.