Artikel

Gepubliceerd op: 03 oktober 2022

Oktober: Sporten Werkt actiemaand 2022

Tijd voor een feestje! De maand oktober staat bij Bedrijfsfitness Nederland in het teken van de Sporten Werkt actiemaand. Sluit deze maand een voordelig sportabonnement af via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever en krijg een sporttas cadeau. Ook als je werkgever nog geen bedrijfsfitnessregeling heeft hebben we een leuke actie voor je in petto!

Sporten met flink voordeel

Heeft jouw werkgever een bedrijfsfitnessregeling van BFNL? Dat is goed nieuws! Dankzij deze gezonde arbeidsvoorwaarde krijg je gemiddeld 40% korting op een sportabonnement. Het abonnementsgeld wordt namelijk via je werkgever met je verrekend. Weet jij niet zeker of je met voordeel kunt sporten? Doe dan de werkgevercheck. Je ontvangt direct een antwoord via de mail!

Krijg een sporttas

Is jouw werkgever aangesloten, meld je dan in oktober aan via www.mijnfitnessplan.nl! Gebruik de code van je werkgever om in te loggen en kies uit één van de 3500+ sportlocaties waar jij wilt sporten. Vul bij het aanmelden de actiecode SPORTENWERKT22 in voor een gratis sporttas. Op = op dus wees er snel bij!

Tip je werkgever

Heeft je werkgever nog geen bedrijfsfitnessregeling? Dan helpen we je graag! Tip je werkgever uiterlijk 31 oktober over bedrijfsfitness. Wij informeren je werkgever dan vrijblijvend over de voordelen van Bedrijfsfitness Nederland. Tegelijkertijd maak jij kans op een jaar lang gratis sporten bij een sportlocatie naar keuze ter waarde van maximaal €500,-!

Sporten werkt

Wij geloven dat Sporten Werkt, voor je fysieke én mentale gezondheid! Daarom delen we regelmatig gezonde inspiratie en meer sportvoordelen. Zo lees je over de invloed van sporten op je zelfvertrouwen, het soepel houden van je spieren én hoe het komt dat sporten je gelukkiger maakt.