Bedrijfsfitness promotiecampagnes bij werkgevers

Ben jij benieuwd hoe wij heel werkend Nederland laten kennismaken met bedrijfsfitness? Je vindt hier een greep uit onze bedrijfsfitness promotiecampagnes bij werkgevers. 

Van acquisitiegesprekken...

Uiteraard zitten onze sales collega's niet stil. Onze accountmanagers doen iedere dag belangrijke contacten op. Waardevolle gesprekken met toekomstige klanten over de mogelijkheden van bedrijfsfitness bij hun organisatie. Onze collega’s blijven elkaar en zichzelf uitdagen om meer bedrijven het belang van bedrijfsfitness in te laten zien. Bij enige interesse zitten we vaak al snel bij een partij aan tafel om over en weer te horen wat de mogelijkheden zijn voor deze gezonde arbeidsvoorwaarde. Wil jij als sportlocatie graag zelf bedrijven in jouw omgeving benaderen? We hebben een acquisitieflyer ontworpen waarmee jij kunt aangeven dan je bij Bedrijfsfitness Nederland bent aangesloten. De flyer kun je downloaden in MijnBFNL.

...tot relatiebeheer

Alle aangesloten werkgevers sturen wij een promotiepakket op om HR/P&O zoveel mogelijk te ontzorgen. We maken het zo eenvoudig mogelijk om bedrijfsfitness onder de aandacht te brengen. Regelmatig bezoeken we vitaliteitsmarkten op de werkvloer, geven we introductiepresentaties of staan we in de bedrijfskantine met onze VR Fitness game om zo de aandacht te vestigen op de bedrijfsfitnessregeling. We laten graag medewerkers zelf ervaren wat sporten met je doet! Uit deze bezoeken volgen leuke gesprekken met (toekomstige) sporters en maken medewerkers op een laagdrempelige manier kennis met onze dienstverlening. Samen bekijken we ons sportaanbod om te zien welke sportlocaties in de buurt zitten en hoe ze zich kunnen aanmelden voor bedrijfsfitness.

Van beurzen...

Bedrijfsfitness Nederland is jaarlijks bij HR Beurzen te vinden met een stand en/of een workshop om HR/P&O professionals te vertellen over de kracht van bedrijfsfitness. Een mooie manier om als organisatie zichtbaar te zijn bij onze doelgroep en om potentiële klanten te interesseren in onze sportieve arbeidsvoorwaarde!

Voorbeelden zijn bijvoorbeeld HR Live in Den Haag of Hét Event Duurzame Inzetbaarheid in Utrecht.

...tot campagnes

We houden onze online marketing up-to-date met aansprekende advertenties op onze (sociale) kanalen. Naast de doorlopende campagnes keert ieder jaar in september en oktober de 'Bedrijfsfitness Startweken' campagne terug. Gedurende 6 weken lang staat heel Nederland in het teken van bedrijfsfitness. Jouw huidige leden en toekomstige leden kunnen tijdens deze campagneperiode kans maken op mooie prijzen. De hoofdprijs is de welbekende waardecheque voor een stedentrip. Nieuwsgierig naar de actie? Bekijk de Bedrijfsfitness Startweken pagina.

Wil jij ook meer rendement uit de zakelijke markt?

Sluit jouw sportschool dan kosteloos aan bij Bedrijfsfitness Nederland!

Mijn sportschool aanmelden Meer over de voordelen

Bedrijfsfitness Nederland - Een gezonde zaak

Een korte impressie van onze VR Fitness Game

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen?

Klantenservice

  • 0513 63 31 11
  • klantenservice@bfnl.nl