Abonnement aanpassen | Bedrijfsfitness Nederland

Abonnement wijzigen, opschorten of opzeggen

Wil je je afmelden voor jouw bedrijfsfitnessabonnement of jouw huidige abonnement aanpassen? Dat kan via jouw MijnBFNL account. Wij stemmen vervolgens de wijziging af met jouw werkgever en sportlocatie.

Jouw MijnBFNL account

Met het MijnBFNL account heb je direct inzicht in al jouw gegevens. Je geeft jouw wijziging, opschorting of opzegging eenvoudig en snel aan ons door. Wij zorgen ervoor dat je abonnementsgegevens up-to-date blijven. 

Heb jij nog niet eerder ingelogd in jouw account? Maak je geen zorgen. Al onze bedrijfsfitnessleden hebben een eigen account. Ga naar MijnBFNL en klik op wachtwoord vergeten. Vergeet niet om het e-mailadres in te voeren waarmee jij je BFNL abonnement hebt aangevraagd. 

Ga naar MijnBFNL

Voorwaarden

Bedrijfsfitness

Voorwaarden voor opzeggen

Jouw bedrijfsfitnessabonnement start altijd met 6 of 12 maanden, afhankelijk van jouw keuze. Dit is een vaste abonnementsperiode waarbij tussentijdse beëindiging niet mogelijk is. Na afloop van deze eerste periode, wordt jouw abonnement automatisch omgezet naar een abonnement voor onbepaalde tijd, tenzij je ons hebt laten weten dat je jouw abonnement niet wilt verlengen. Een abonnement voor onbepaalde tijd kun je opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één abonnementsmaand. We houden bij de verwerking van jouw opzegging rekening met de door jou gewenste einddatum. Is deze datum niet haalbaar, dan hanteren we de eerst mogelijke einddatum en informeren we je hierover.

Bedrijfsfitness

Voorwaarden voor wijzigen

Je start jouw deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan met een vaste abonnementsperiode van 6 of 12 maanden. Jouw abonnement wordt na afloop van een vaste periode automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een wijzigingstermijn van een maand. Tijdens een vaste abonnementsperiode zijn wijzigingen niet mogelijk. Heb je inmiddels een abonnement voor onbepaalde tijd, dan kan je een wijziging aan ons doorgeven. De wijzigingstermijn betreft een maand. We houden bij de verwerking van jouw opzegging rekening met de door jou gewenste einddatum. Is deze datum niet haalbaar, dan hanteren we de eerst mogelijke einddatum en informeren we je hierover. Wil je de looptijd van jouw abonnement wijzigen, dan gaat er een nieuwe vaste abonnementsperiode in. 

Bedrijfsfitness

Voorwaarden voor opschorten

Opschorting bij zwangerschap, ziekte of blessure is mogelijk wanneer je hierdoor minimaal één maand niet kunt sporten. Om jouw verzoek te verwerken, hebben we een medische verklaring nodig (bijvoorbeeld: verwijsbrief, opname afspraak, verklaring bedrijfsarts of fysiotherapeut, zwangerschapsverklaring). Vertrouwelijke inhoud mag je onleesbaar maken. Na inzage wordt jouw verklaring verwijderd. Bij ziekte of blessure start de opschorting op de datum van ontvangst van jouw opschortingsverzoek. Bij zwangerschap start de opschorting 6 weken voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Een opschorting met terugwerkende kracht is niet mogelijk. De periode van opschorting is maximaal 6 maanden. Bij zwangerschap hanteren we standaard een periode van 16 weken.