Abonnement aanpassen | Bedrijfsfitness Nederland

Abonnement opzeggen, wijzigen of opschorten

Wil je je afmelden voor jouw bedrijfsfitnessabonnement of jouw huidige abonnement aanpassen? Dat kan via onderstaand formulier. Wij stemmen vervolgens de wijziging af met jouw werkgever en sportlocatie.

Jouw gegevens

Dit helpt ons om jouw abonnement sneller te vinden.

Voorwaarden

Abonnement wijzigen - Bedrijfsfitness Nederland.png

Voorwaarden voor opzeggen

Jouw bedrijfsfitnessabonnement start altijd met 6 of 12 maanden, afhankelijk van jouw keuze. Dit is een vaste abonnementsperiode waarbij tussentijdse beëindiging niet mogelijk is. 

Na afloop van deze eerste periode, wordt jouw abonnement automatisch omgezet naar een abonnement voor onbepaalde tijd, tenzij je ons hebt laten weten dat je jouw abonnement niet wilt verlengen. 

Een abonnement voor onbepaalde tijd kun je opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één abonnementsmaand. We houden bij de verwerking van jouw opzegging rekening met de door jou gewenste einddatum. Is deze datum niet haalbaar, dan hanteren we de eerst mogelijke einddatum en informeren we je hierover.

Abonnement wijzigen - Bedrijfsfitness Nederland.png

Voorwaarden voor wijzigen

Je start jouw deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan met een vaste abonnementsperiode van 6 of 12 maanden. Jouw abonnement wordt na afloop van een vaste periode automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een wijzigingstermijn van een maand. Tijdens een vaste abonnementsperiode zijn wijzigingen niet mogelijk. Heb je inmiddels een abonnement voor onbepaalde tijd, dan kan je een wijziging aan ons doorgeven. De wijzigingstermijn betreft een maand. 

We houden bij de verwerking van jouw opzegging rekening met de door jou gewenste einddatum. Is deze datum niet haalbaar, dan hanteren we de eerst mogelijke einddatum en informeren we je hierover. Wil je de looptijd van jouw abonnement wijzigen, dan gaat er een nieuwe vaste abonnementsperiode in. 

Abonnement wijzigen - Bedrijfsfitness Nederland.png

Voorwaarden voor opschorten

Opschorting bij zwangerschap, ziekte of blessure is mogelijk wanneer je hierdoor minimaal één maand niet kunt sporten. 

Een verzoek tot opschorting kan alleen in behandeling worden genomen als een medische verklaring is bijgevoegd (bijvoorbeeld: verwijsbrief, opname afspraak, verklaring bedrijfsarts of fysiotherapeut, zwangerschapsverklaring). Je wordt verzocht om vertrouwelijke inhoud onleesbaar te maken. Na inzage wordt jouw verklaring verwijderd.
Bij ziekte of blessure start de opschorting op de datum van ontvangst van dit formulier door Bedrijfsfitness Nederland. Bij zwangerschap is dit 6 weken voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Een opschorting met terugwerkende kracht is niet mogelijk. De periode van opschorting bedraagt maximaal 6 maanden. Bij zwangerschap hanteren we standaard een periode van 16 weken.

Ik wil mij inschrijven voor bedrijfsfitness

Dat kan als jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland! Je hebt dan een toegangscode gekregen waarmee je kunt inloggen op MijnFitnessplan

Inloggen op MijnFitnessplan