BFNL voor werknemers

De gezondheid van medewerkers wordt steeds belangrijker. Dat vinden we bij Bedrijfsfitness Nederland een goede zaak. Jij en al jouw collega's zijn van onschatbare waarde en zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan groeien. Daarom stimuleert een werkgever gezond gedrag.

Goed voor werkgever...

Vitale en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een gezonde toekomst van het bedrijf waarvoor jij werkt. Als je gezond gedrag stimuleert, vergroot je namelijk de productiviteit in het bedrijf. Door ons grote netwerk in heel Nederland kunnen alle medewerkers dicht bij huis hun favoriete sport beoefenen.

... en werknemer

Mensen willen gezonder leven. Dat is allang geen privékwestie meer. Werknemers verwachten goede arbeidsvoorwaarden, waarbij ook aandacht is voor de gezondheid van het personeel. Bedrijfsfitness Nederland neemt deze verantwoordelijkheid over van ondernemers, door ervoor te zorgen dat medewerkers eenvoudig kennis kunnen maken met allerlei individuele sporten.

Sporten Werkt.

Wat andere werknemers zeggen

Hoe werkt bedrijfsfitness?

Sporten is leuk en goed voor je. Wat nog leuker is, is sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland. Je mag de kosten namelijk verrekenen met je brutosalaris. Soms betaalt de werkgever ook nog een deel van het abonnement mee. 

Lees meer

5 voordelen van bewegen

1. Lekker in je vel
Beweging is een goed medicijn tegen stress. Bij fysieke inspanning komen er stoffen vrij in je hersenen die ervoor zorgen dat je je beter voelt en waardoor je weerbaarder bent tegen stress en tegenslagen.

2. Meer energie
Door te bewegen wordt er in je hele lichaam extra zuurstof en voedingstoffen afgeleverd. Je hart, longen en aderen worden sterker en gaan efficiënter werken waardoor je conditie verbetert. En juist dat zorgt voor meer energie, ook wanneer je aan het werk bent.

Check of mijn werkgever is aangesloten

3. Gezond gewicht
Bij mensen die regelmatig sporten of intensieve activiteiten verrichten, schommelt het gewicht minder. Bovendien zorgt regelmatig bewegen voor een betere vetverbranding, door een hogere stofwisseling.

4. Gezonde levensstijl
Regelmatig bewegen bevordert een goede spijsvertering en werkt preventief tegen hart- en vaatziekten.

5. Goede nachtrust
Door regelmatig te bewegen, slaap je dieper en is het makkelijker om in slaap te vallen. Zo ben je overdag productiever, heb je meer energie en kun je je beter concentreren.

Contact met de Klantenservice
Ons team