Artikel

Gepubliceerd op: 01 februari 2023

Doe mee aan de Bedrijfsfitness Startweken en win!

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde doelen? Wacht dan niet langer! Van 1 februari t/m 31 maart 2023 zijn het de Bedrijfsfitness Startweken. De perfecte periode om te starten met jouw gezonde doelen! Nieuwsgierig hoe de actie werkt? Lees dan snel verder!

3..2..1.. Let's go!

Tijdens de actieperiode zijn er loten te bemachtigen voor onze sportloterij! We verloten maar liefst 25 fantastische prijzen, waaronder een citytrip t.w.v. €500,- + €250,- zakgeld!!! Iedereen kan meedoen aan de actie en een (of meer) lot(en) bemachtigen. Nieuwsgierig hoe je mee kan doen? Je start met onze werkgevercheck!

Doe de werkgevercheck

Is jouw werkgever aangesloten? Meld je dan tijdens de actieperiode aan voor een bedrijfsfitnessabonnement. Met jouw aanmelding bemachtig jij een lot voor de sportloterij. Ook als je al een bedrijfsfitnessabonnement hebt of als je werkgever (nog) niet is aangesloten, kan je meespelen. Nieuwsgierig?

Ga naar de actiepagina Bekijk het prijzenpakket

Cooling down

Heb je meegedaan aan de actie en ben je benieuwd of jij één van de gelukkige winnaars bent? Na de actieperiode vragen we je nog even geduld te hebben. In april 2023 inventariseren we alle aanmeldingen en tips die we hebben gekregen en maken we zo snel mogelijk de prijswinnaars bekend. Misschien verrassen we jou wel met één van de geweldige prijzen. Wij kijken ernaar uit!

Op de hoogte blijven van gezonde inspiratie én de laatste nieuwtjes over deze actie? Volg ons via de socials:

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.