Onze services voor sportscholen

Wat mag je van ons verwachten als je je aansluit bij Bedrijfsfitness Nederland? Dat jij je kan blijven richten op dat waar jij goed in bent: het begeleiden van sporters. Wij doen de rest. 

Onze services

Bedrijfsfitness Nederland - Services voor sportlocatie eigenaren.png

Klantenservice

De klantenservice is het algemene aanspreekpunt voor sportlocaties, werkgevers en werknemers. Het team zorgt voor een soepele samenwerking tussen alle partijen. Komen er deelnemers naar je toe met vragen over bedrijfsfitness? Dan kun je hen naar de klantenservice doorverwijzen.

Aanmelden

Bedrijfsfitness Nederland - Services voor sportlocatie eigenaren.png

Overstapservice

Bestaande leden die willen overstappen naar een bedrijfsfitness-abonnement kunnen gebruik maken van onze overstapservice. Zo voorkomen we dat ze dubbele kosten maken. Mensen met een bedrijfsfitness-abonnement blijven langer lid van jouw sportcentrum en zijn ook belangrijke ambassadeurs: zij vertellen hun collega’s over de voordelen van het abonnement.

Aanmelden

Bedrijfsfitness Nederland - Services voor sportlocatie eigenaren.png

Bedrijfsfitness promoten

Als je bent aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland wil je dat natuurlijk ook kenbaar maken. Daar hoef je zelf niets voor te doen: wij hebben gratis promotiemateriaal beschikbaar voor zowel offline als online uitingen.  

Aanmelden

3 voordelen voor jou

1. Acquisitie op de zakelijke markt

Zelf werkgevers benaderen om ze te overtuigen van het voordeel van een bedrijfsfitnessregeling? Nergens voor nodig: dat doen wij voor je. Zo kun je zonder tijdsinvestering je ledenbestand uitbouwen. Het is voor jou gratis om je bij ons netwerk aan te sluiten; je betaalt alleen en kleine provisie per nieuw lid of bestaande leden die overstappen naar een bedrijfsfitnessabonnement. Dit zijn een aantal voorbeelden van onze promotiecampagnes bij werkgevers

2. Een landelijk netwerk

Grote werkgevers willen niet met elke sportlocatie afzonderlijk een regeling voor bedrijfsfitness hoeven afsluiten. Als je aangesloten bent bij Bedrijfsfitness Nederland maak je onderdeel uit van een groot collectief van fitnesscentra, zwembaden, yogastudio’s en andere sportcentra. Dat maakt je aantrekkelijk voor de zakelijke markt. Geen administratieve rompslomp. Je moet doen waar je goed in bent. Dus zorg jij voor de sportfaciliteiten en deskundige begeleiding, en nemen wij jou de administratie uit handen.

3. Nieuwe inschrijvingen tijdens de startweken

Elk jaar organiseren wij een landelijke promotieactie: de Bedrijfsfitness Startweken. Alle aangesloten werkgevers besteden dan volop aandacht aan hun bedrijfsfitness-prorgramma. En dat levert steevast flink wat nieuwe inschrijvingen op, bovenop de seizoenspiek van september. 

Ook meer rendement halen uit bedrijfsfitness?

Meld je dan kosteloos aan bij Bedrijfsfitness Nederland en maak jouw sportschool onderdeel van een groot collectief. Je hoeft geen aansluitkosten te betalen. 

Ruim 4.000 sportschoolhouders gingen je voor. Neem contact met ons op voor informatie of om je direct aan te melden. We staan voor je klaar. 

Contact Sportlocatie aanmelden

Bedrijfsfitness Nederland - Sportscholen - Services.png