Vacature Klantenservice

Houd jij van sport? Hecht jij veel waarde aan een gezonde levensstijl en kun jij daar vol passie over vertellen? Met jouw aanstekelijk enthousiasme word jij ons visitekaartje in contacten met werknemers, werkgevers en sportlocaties.
 
Met onze dienstverlening zorgen wij ervoor dat werknemers van vele bedrijven lekkerder in hun vel zitten, met meer plezier hun werk kunnen verrichten en minder vaak ziek zijn. In een fijn team van 15 collega’s help jij mee om werkend Nederland heel voordelig aan het sporten te krijgen.
Door de sterke groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar jou! Niet alleen vanwege jouw aanstekelijke enthousiasme, maar ook vanwege jouw goede ideeën hoe we nog beter kunnen presteren. Want we gaan ver voor een goede klantbeleving, maar het kan altijd beter.

Dit ga je doen

  • Medewerkers van onze klanten per mail en telefoon (in Nederlands en Engels) adviseren over sportmogelijkheden;
  • Werkgevers stimuleren de vitaliteit van hun medewerkers hoog op de agenda te zetten;
  • Contacten onderhouden met ons grote netwerk (2.500) sportlocaties en dit netwerk verder uitbouwen;
  • Vastleggen van contacten en de administratie afhandelen die voortkomt uit deze contacten.

We bieden jou een prettige werkomgeving in een hip en groen kantoor. Kijk niet gek op als je collega’s op de grond aantreft; wij ‘planken’ ieder uur 1 minuut, om ons vervolgens weer vol energie te richten op ons werk.
Wij zetten ons fulltime in voor onze klanten op werkdagen tijdens kantoortijden. Regelmatig gaan we daarna een sportieve activiteit doen of gewoon lekker uit eten met elkaar.
Uiteraard kun jij via ons ook zeer voordelig aan jouw eigen sportdoel werken.

Dit verwachten we van jou

Hadden we al enthousiasme genoemd? Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je inspireren en overtuigen vanuit jouw hart voor klantbeleving. Daarom vinden wij het belangrijk dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt in (intensief) contact met klanten, persoonlijk dan wel telefonisch.
Jouw HBO opleiding heb je met succes afgerond. Je wilt minimaal 36 uur werken. Ons kantoor staat in Heerenveen. Een klein team vraagt om een teamplayer die van aanpakken houdt, initiatief toont en snel kan schakelen.

Enthousiast gebleven?

Dan zien wij heel graag jouw motivatie en CV tegemoet. Mail jouw sollicitatie naar . Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Annette van Oudheusden via 0513 - 633 111. Meer informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening vind je op onze website.