FAQ Corona | Bedrijfsfitness Nederland

FAQ's Corona

Heb jij een bedrijfsfitnessabonnement, of ben je als werkgever of sportschool bij ons aangesloten? Hier vind je het antwoord op de veelgestelde vragen rondom de corona pandemie. 

Werknemers

Ik wil graag sporten, kan dat?
Dat kan zeker! Heb jij een bedrijfsfitnessabonnement? Informeer bij je sportschool om jouw sportmoment te reserveren! Heb je nog geen bedrijfsfitnessabonnement? Ga naar MijnFitnessplan om je te oriënteren op de talloze mogelijkheden en je aan te melden. Veel sportplezier gewenst!

Wat is de status van mijn abonnement na de lockdown?
Ga naar MijnBFNL om de actuele status van je abonnement te bekijken. Heb je nog niet eerder ingelogd? Klik dan op wachtwoord vergeten en maak jouw account aan.

Sportlocaties

Wat is de status van BFNL abonnementen?
Alle abonnementen zijn actief zodat iedereen weer lekker kan bewegen. Ga naar MijnBFNL voor meer informatie over de abonnementen van bedrijfsfitnessleden.
Wat doen jullie om werknemers in beweging te krijgen?
Sporters met een BFNL abonnement hebben we op de hoogte gebracht dat de sportscholen weer open zijn. Binnenkort volgt een mooie activatiecampagne die we verspreiden bij onze klanten. Op naar meer leden!
Hoe kan ik bedrijfsfitness promoten na de lockdown?
Log in op MijnBFNL en klik op promotie items. We hebben een mooie set materialen voor je beschikbaar die je kan gebruiken en/of aanvragen. Spread the word!

Werkgevers

Wat is de status van BFNL abonnementen?
Alle bedrijfsfitnessabonnementen hebben de status actief. Jouw collega's kunnen weer lekker bewegen bij hun favoriete sportlocatie. Een gezonde zaak!