Nieuws

Gepubliceerd op: 08 februari 2024

De Bedrijfsfitness Startweken 2024 zijn begonnen!

De Bedrijfsfitness Startweken 2024 zijn begonnen, tijd om in beweging te komen! In februari en maart maak je namelijk kans op een citytrip t.w.v. €750,-, Apple Airpods, een Magimix blender, Green Chef cadeaubon of een van de andere fantastische prijzen! Hoe? Lees snel verder!

Zo doe je mee

Tijdens de actieperiode bemachtig je op verschillende manieren een lot (of meerdere loten) voor onze sportloterij. Iedereen kan meedoen aan de Bedrijfsfitness Startweken! Doe allereerst de werkgevercheck, om te achterhalen of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Je ontvangt direct het antwoord per mail.

Is jouw werkgever nog niet aangesloten?

Tip je werkgever dan over Bedrijfsfitness Nederland en maak automatisch kans op één van de 35 prijzen.

Biedt jouw werkgever al bedrijfsfitness aan?

Meld je dan tijdens de actieperiode aan voor een bedrijfsfitnessabonnement via MijnFitnessplan. Met jouw aanmelding bemachtig je een lot voor de sportloterij!

Sport je al met een bedrijfsfitnessabonnement?

Goed bezig! Ook jij kunt meedoen aan de actie, door jouw collega’s te tippen via MijnFitnessplan over sporten met korting via bedrijfsfitness.

Maak kans op één van de 35 prijzen

Sporten met korting is natuurlijk al super fijn! Met de Bedrijfsfitness Startweken gooien we er nog een schepje bovenop. Dit jaar verloten we maar liefst 35 fantastische prijzen die allemaal te maken hebben met sport, voeding, lifestyle en gezondheid. Denk aan een jaar gratis sporten, Shakti acupressuurmatten, massage guns en premium abonnementen voor Meditation Moments.

Let's go!

Hebben we je opgewarmd? Kom dan snel in beweging en doe mee. Wie weet word jij in april verrast met een mooie prijs! Niks missen? Volg ons dan op onze social kanalen.

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.