Artikel

Gepubliceerd op: 15 februari 2021

Nieuw in ons netwerk: sporten vanuit huis!

Dat beweging ontzettend belangrijk is realiseren we ons in deze tijd maar al te goed. Ben jij nog op zoek naar een goede manier om nu lekker te blijven bewegen? Ook tijdens de lockdown? Via Bedrijfsfitness Nederland kan je met korting sporten dichtbij huis, buitenshuis en nu zelfs vánuit huis!

Nieuw in ons netwerk: sporten vanuit huis!

Nieuw: vanuit huis sporten!

Mooi nieuws! Je kan jouw gezonde voornemens nu ook waarmaken met bedrijfsfitness bij een online-only aanbieder. Sport waar en wanneer je maar wilt met de online lessen van bijvoorbeeld Fit at Home, FitChannel, Virtuagym of met Personal Body Plan! Nieuwsgierig wat zij jou te bieden hebben? Log in op MijnFitnessplan en ga naar het online sportaanbod. 

Dichtbij huis sporten

Met maar liefst meer dan 3000 sportlocaties in ons netwerk is er altijd een bij jou in de buurt! Ons aanbod varieert enorm. Naast de mogelijkheid om lekker los te gaan in een fitnesscentrum, kan je bij ons ook terecht voor sporten als yoga, CrossFit, zwemmen of bijvoorbeeld zumba. Werk lekker aan je weerstand en conditie, juist in deze coronaperiode. De sportlocaties uit ons sportnetwerk doen er tijdens deze lockdown alles aan om jou thuis in beweging te houden, zolang ze jou nog niet in hun sportschool mogen ontvangen.

Bekijk de sportmogelijkheden op MijnFitnessplan en log in met de inlogcode van jouw werkgever. Weet je niet of jouw werkgever is aangesloten? Doe dan gratis de werkgevercheck!

Buitenshuis sporten

In het afgelopen jaar hebben we ook buitensportaanbieders toegevoegd aan ons netwerk. Een uitbreiding waar we zeker trots op zijn. Zo kan je via City Bootcamp genieten van de buitenlucht terwijl je gemotiveerd aan een fit lijf werkt. Nieuwsgierig waar dit kan? In MijnFitnessplan kan je zoeken op deze sportcategorie. Zo weet je direct welke buitensport aanbieders bij jou in de buurt zitten!

Let's share!

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.