Nieuws

Gepubliceerd op: 05 juli 2023

Nieuw in ons aanbod: Basic-Fit HOME

Vanuit huis je sportieve doelen nastreven met behulp van een professionele Smart Bike? Dat kan met Basic-Fit HOME. Een vernieuwende fitness-ervaring waarmee je thuis traint zoals jij dat wilt. En je gezin? Die kan gewoon meedoen! Vanaf nu vind je dit nieuwe concept exclusief in ons online aanbod.

Keuze uit 100+ workouts

Met Basic-Fit HOME krijg je een Smart Bike thuis geleverd en geïnstalleerd. De bijbehorende Basic-Fit HOME app biedt een gevarieerd aanbod in workouts op het gebied van Strength, Cardio en Body & Mind. Naast de 100+ fiets workouts, heb je ook toegang tot andere workouts zoals pilates en het trainen van je core en buikspieren. Alles om jouw sportieve doelen te halen! En dat, met een gemiddelde korting van 40% via je werkgever, voor maar €23,99 per maand.

Professionele smart bike

De Basic-Fit Smart Bike is compact, geluidloos en makkelijk te verstellen. One size fits all! Ga jij tot het uiterste of kies je een rustige rit? Jij bepaalt het zelf met de 11 weerstandsniveaus. Breng variatie in je trainingen en geniet van verschillende soorten workouts. Via Bluetooth verbind je de fiets heel eenvoudig met je eigen tablet voor jou en je gezin, zo kunnen jullie allemaal je voortgang bekijken. Je workout vanaf een groter scherm volgen? Cast je workout dan direct van je tablet naar je tv. Enjoy the ride en go for it!

Sporten met korting

Biedt jouw werkgever bedrijfsfitness aan? Dan heb jij keuze uit 4.000+ sportlocaties, diverse online aanbieders en een sportabonnement waarmee je toegang hebt tot 400+ sportlocaties. Lekker sporten met korting in de vorm die jou aanspreekt! Weet je niet of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Doe dan onze werkgevercheck en ontdek het in slechts twee klikken.

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.