Samen successen behalen, samen successen vieren!

Gepubliceerd op: 11 november 2019

Trotse winnaar van de FD Gazelle Award 2019

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad prijzen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze prijzen zijn bekend als de welbegeerde FD Gazellen Awards. En wat zijn wij trots dat wij met jullie kunnen delen dat we de Gazelle Award 2019 te pakken hebben! We behoren daarmee tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Annette van Oudheusden (Manager Klantenservice & Sportlocaties), Jacco Borger (Commercieel directeur), Klaas Hamstra (Algemeen directeur) en Jonatan van Groos (Salesmanager)
Annette van Oudheusden (Manager Klantenservice & Sportlocaties), Jacco Borger (Commercieel directeur), Klaas Hamstra (Algemeen directeur) en Jonatan van Groos (Salesmanager)

Met het aansluiten van de 1000ste, 2000ste en binnenkort zelfs de 3000ste sportlocatie, zou je denken dat ons netwerk ergens vol is. Er blijven enthousiaste sportaanbieders zich bij BFNL aansluiten om ons gezamenlijk in te zetten voor onze ambitie: heel werkend Nederland aan het sporten krijgen. Stuk voor stuk waardevolle samenwerkingen. Alle aangesloten BFNL-sportlocaties en werkgevers bedanken we dan ook graag voor hun vertrouwen. Samen streven we komend jaar naar nóg meer bedrijfsfitnessleden.

Gezondheid is je grootste goed!

Wij vinden dat iedere werkgever zijn arbeidsvoorwaarden zou moeten verrijken met bedrijfsfitness. Fitte, gezonde en gelukkige medewerkers maken je bedrijf! ‘Meer bewegen’ staat voor veel mensen in de top-3 van goede voornemens. Fitness is al jaren de populairste sport in Nederland. Januari is dan ook altijd een piekmaand in de fitnessbranche. Een uitgelezen kans om te starten met bedrijfsfitness!

Samen successen behalen en successen vieren.

Dat vinden we erg belangrijk. Zo werken we gezamenlijk aan onze groeidoelstellingen. Behalen we deze? Dan moet dat gevierd worden! Dit jaar zijn we met het hele team naar het prachtige Chamonix gevlogen. Een geweldig weekend vol activiteiten die je adrenaline een lekkere boost geven. Dit hebben we ervaren tijdens het raften van een wilde stroomversnelling én een prachtige tocht naar de top van de Hellbronner Gletsjer. Met kippenvel op onze armen en knikkende knieën blikken we tijdens het canyoning over de laatste afdaling van maar liefst 25 meter hoog. Dit geeft dan ook een bizar gevoel wanneer je weer met beide voeten naast je collega's op de grond staat. We did it! Met een flinke dosis doorzettingsvermogen, teamwork, enthousiasme en humor blikken we terug op een fantastisch teamuitje. 

Het behalen van onze groeidoelstelling werd deze maand door Het Financieele Dagblad beloond. Wat zijn we trots op deze award. Een titel waarmee we als marktleider op het gebied van bedrijfsfitness toebehoren tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het samen blijven doorontwikkelen, daar halen wij ons werkplezier vandaan.

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.