Klantenservice support

Behalve voor de werkgevers en werknemers is de Klantenservice ook voor sportlocaties het centrale aanspreekpunt. Voor vragen of advies is het Klantenservice team op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. Bovendien kun je deelnemers met vragen over bedrijfsfitness ook doorverwijzen naar Bedrijfsfitness Nederland.

Voor vragen of advies bel je 0513 - 633 111 of stuur je een e-mail naar .

Advies en ondersteuning

Bedrijfsfitness Nederland beschikt over uitgebreide expertise en ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden en heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfitness. De uitgebreide dienstverlening omvat onder meer de volledige opzet, implementatie en uitvoering van het bedrijfsfitnessplan en alle bijbehorende fiscale, administratieve en promotionele activiteiten.

"Deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan betekent voor ons nieuwe klanten die met een fikse korting kunnen sporten en zich misschien anders niet bij ons hadden aangemeld. Het afhandelen van aanmeldingen gaat altijd zeer soepel en vlot zodat klanten snel en zeer goedkoop aan de slag kunnen. Dit wordt weer doorverteld en dat leidt weer tot de bekende mond-tot-mondreclame. "

Dhr. K.J. de Haan
Mobilito, Oosterblokker