Bedrijfsfitness Nederland op LinkedIn

Gepubliceerd op 16 februari 2012

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsfitness? Meld u dan aan voor onze LinkedIn Group! 

Via LinkedIn ontvangt u direct een melding wanneer Bedrijfsfitness Nederland nieuwe informatie hieromtrent post. Zo mist u niets en haalt u voor uw organisatie en uw werknemers altijd het meest gunstige uit uw bedrijfsfitnessregeling!

Wat kunt u vinden op dit platform? Naast informatie over bedrijfsfitness vindt u er informatie over gerelateerde onderwerpen als arbo, verzuim en de werkkostenregeling. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en handige tips.

Interessante items op dit moment zijn de invoering van de Wet van Dam en de verruimde mogelijkheden van bedrijfsfitness binnen de werkkostenregeling. Tevens kunt u er netwerken of deelnemen aan actuele discussies als: 'Vitale medewerkers: bij wie ligt de verantwoordelijkheid?'

Bent u tevreden over onze dienstverlening?

LinkedIn is ook de plek waar u ons kunt laten weten hoe u onze dienstverlening ervaart. Bent u tevreden en wilt u dit met ons en anderen delen? Schrijf dan nu een recommendation! Lees wie u voorgingen en post ook uw verhaal.