Bedrijfsfitness voor fitnesscentra

De zakelijke markt biedt voor veel fitnesscentra nog volop kansen. Wellicht geldt dit ook voor u en bezoekt u onze website omdat u meer rendement wilt halen uit bedrijfsfitness. Of u bent door een werkgever of werknemer op Bedrijfsfitness Nederland gewezen met het verzoek uw centrum ook aan te sluiten. 
Wat betekent deelname voor u?

Meer leden, geen investeringen

Deelname betekent dat medewerkers via hun werkgever de mogelijkheid krijgen om met gemiddeld 40% belastingvoordeel bij uw fitnesscentrum te fitnessen. Dit aanzienlijke voordeel vertaalt zich eenvoudigweg in meer leden voor uw fitnesscentrum! Bedrijfsfitness Nederland ontzorgt zowel de werkgever als uw fitnesscentrum op administratief en fiscaal vlak en is hiermee dé schakel tussen uw fitnesscentrum en de zakelijke markt! Bovendien is aansluiting geheel kosteloos.

Voordelen Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Vaak ligt de focus van fitnesscentra op werving van nieuwe sporters op de particuliere markt en blijft bedrijfsfitness een agendapunt. Bedrijfsfitness Nederland maakt het voor u mogelijk een geheel nieuwe doelgroep te bereiken zonder hiervoor tijd of geld te investeren. U profiteert hiermee van direct resultaat! Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een bewezen succesformule waarbij u kosteloos kunt aansluiten.

"Leuk, weer zo’n groot bedrijf erbij. Top hoor!"

Mevr. T. Langedijk
Universal Gym, Balk

Lees meer over onze dienstverlening!