Bedrijfsfitness voor fitnesscentra

De zakelijke markt biedt voor veel sportschoolhouders nog volop kansen. Wellicht geldt dit ook voor jou en bezoek je onze website omdat je meer rendement wilt halen uit bedrijfsfitness. Of je bent door een werkgever of werknemer op Bedrijfsfitness Nederland gewezen met het verzoek jouw centrum ook aan te sluiten. Wat betekent deelname voor jou?

Meer leden, geen investeringen

Deelname betekent dat medewerkers via hun werkgever de mogelijkheid krijgen om met gemiddeld 40% belastingvoordeel bij jouw fitnesscentrum te fitnessen. Dit aanzienlijke voordeel vertaalt zich eenvoudigweg in meer leden! Bedrijfsfitness Nederland helpt zowel de werkgever als jou op administratief en fiscaal vlak. Dit maakt een bedrijfsfitnessregeling voor alle partijen heel eenvoudig en laagdrempelig om te realiseren. Bovendien is aansluiting geheel kosteloos.

Voordelen Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Vaak ligt de focus van fitnesscentra op werving van nieuwe sporters op de particuliere markt en blijft bedrijfsfitness een wens. Bedrijfsfitness Nederland maakt het voor jou mogelijk een geheel nieuwe doelgroep te bereiken zonder hiervoor tijd of geld te investeren. Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een bewezen succesformule waarbij je kosteloos kunt aansluiten.

Wist je dat er niet alleen fitnesscentra in ons netwerk zitten, maar ook bijvoorbeeld zwembaden, yoga studio's, fysiopraktijken en crossfit boxen?

"Leuk, weer zo’n groot bedrijf erbij. Top hoor!"

Mevr. T. Langedijk
Universal Gym, Balk

Lees meer over onze dienstverlening!