Jouw kansen op de zakelijke markt

Het spreekt voor zich dat je als sportschoolhouder niet zit te wachten op een administratieve last bij het aanbieden van bedrijfsfitness. Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kun je met minimale inspanningen profiteren van groots resultaat.

Naast de wet- en regelgeving rondom bedrijfsfitness en het onderhouden van de contacten met de zakelijke markt, ontzorgt Bedrijfsfitness Nederland je ook op gebied van betalingsafspraken met werkgevers. De eisen vanuit de business-to-business markt zijn voor een lokaal fitnesscentrum lang niet altijd gunstig, zo niet onhaalbaar. Deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan betekent volledige ontzorging op dit vlak.

Eenvoud, overzicht en gemak

Of een bedrijfsfitnesser werkzaam is bij de lokale drogist of een grote multinational elders in het land maakt voor jou geen verschil. Je ontvangt altijd op basis van vooruitbetaling de vergoeding van het abonnement, ongeacht van welke werkgevers de nieuwe bedrijfsfitnessleden afkomstig zijn. Geen administratieve lasten en geen incassokosten!

Een andere markt vraagt een andere aanpak

De zakelijke markt vraagt andere kwaliteiten en werkzaamheden dan de consumentenmarkt. Werkgevers hebben wensen op gebied van (verzamel)facturatie, managementinformatie en wettelijke procedures gerelateerd aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit vraagt veel van een sportschoolhouder en is bovendien niet jouw tak van sport. Je wilt je focussen op het begeleiden van je sporters en je niet hoeven toeleggen op administratieve handelingen en belastingwetgeving. Wij nemen je deze werkzaamheden graag uit handen.

Wil je ook kosteloos meer rendement halen uit bedrijfsfitness? Neem dan contact met ons op.